Entertainment

De meest gelezen artikels van 2016

Bloke jaaroverzicht

Hupla! Bloke is een jaartje oud. Zo’n goed jaar geleden besloten Bert en ik om samen deze blog te starten. Elk vanuit onze eigen interesses en met de nodige dosis humor. Ale, wij hebben toch een aantal urinedruppeltjes verloren van het lachen.

Toegegeven, het was af en toe eens serieus vechten tegen uitstelgedrag maar onze blog heeft ons toch heel wat leuks bijgebracht dit jaar. Zo leerden we heel wat leuke mensen kennen (Nederlanders for the win! ), hadden we een aantal toffe samenwerkingen, haalden we de krant en nog veel meer. Kortom, het was een top jaar wat ons betreft en dus moesten we daar natuurlijk iets over schrijven. Deze artikels werden alvast het meest gelezen in 2016. Welke is jouw favoriet?

Meet…

Op een blog kan een persoonlijke voorstelling natuurlijk niet ontbreken. We maakten dan ook aardig van de gelegenheid gebruik om mekaar eens te kijk te zetten. En dat leverde de nodige hilarische weetjes en anekdotes opleverde. Een artikel dat door jullie erg gesmaakt werd en waar we bovendien zelf heel veel plezier aan gehad hebben om het te schrijven. Zij die zin hebben in een portie trash talk en geen flauw idee hebben van wie deze twee clowns zijn, kunnen de desbetreffende artikels hieronder vinden.

 

Meet Bert

Meet Jelle

 

Naar de frituur

Hoe een serieuze frustratie het onverwachts tot één van de meest gelezen artikels kan schoppen. Net zoals de overgrote meerderheid van de Belgen zijn we verzot op een goede bak frieten. Maar jongens wat een gedoe is dat altijd bij ons. Iets wat bij velen duidelijk bekend in de oren klonk.

 

 

Naar de frituur: een groot pakje met stress

En toen kochten we een huis

2016 was vooral op persoonlijk vlak een goed jaar. Bert vond een nieuwe job, ikzelf kocht een nieuwe auto, de Gentse feesten, onze camping trip, een weekje Kreta,… Maar de absolute klap op de vuurpijl was toch wel de aankoop van een huis. En dat ging met de nodige stress gepaard. En die was niets in vergelijking met de frituur stress van hierboven.

 

En toen kochten we een huis

 

Verantwoord bloggen met de e-polette

2016 had heel wat leuke samenwerkingen in petto. Nu krijgen we wel vaker mailtjes met de vraag of we iets kunnen schrijven over een bepaald product. Maar aangezien wij en ook jullie niet staan te wachten op een blogartikel over  bedlinnen, wijzen we de meeste aanvragen vriendelijk af. Af en toe zijn er samenwerkingen waar we wel voor te vinden zijn. Onze ervaringen met de e-polette bril werd één van de meest gelezen blogposts. Al dienen we eerlijk toe te geven dat de gekoppelde win actie daar vermoedelijk wel voor iets zal tussen gezeten hebben.

Verantwoord bloggen met een e-polette bril + WINACTIE

FLAVR: eten bestellen bij je buren

In de zomervakantie van 2016 werd FLAVR gelanceerd. Een platform dat hobbykoks de mogelijkheid geeft om een centje bij te verdienen door verse bereide maaltijden aan te bieden aan buurtgenoten. Moet het nog gezegd zijn dat wij fan zijn? Uiteindelijk kreeg de microbe ook mij te pakken en sindsdien maak ook ik deel uit van een select groepje (zeg maar gerust groep) FLAVR chefs. In 2017 zal ik trouwens zo nu en dan ook eens te zien (lezen) zijn op de FLAVR blog. Spannend!

 

FLAVR: eten bestellen bij je buren

 

De Belgica burger

In juni stond voetbal beminnend België helemaal in teken van Euro 2016. De Rode Duivels palmden, helaas iets te vaak in de negatieve zin, zowat de helft van de kranten in. Alles wat ook maar zwart, geel en rood was, werd aan aangetrokken, opgehangen, en ja, ook opgegeten. De voorpagina van Het Laatste Nieuws haalden we niet, daarvoor  was het terreur niveau in België net wat te hoog, maar we stonden met onze burger wel mooi op pagina drie. Kicken!

 

De Belgica burger

 

Paddenstoelen risotto

Dit gerecht werd door jullie het meeste bekeken, gelezen en hopelijk ook gegeten. Deze heerlijke herfst risotto won het nipt van onze zomerse mosselen risotto.

 

Risotto met bos paddenstoelen, kruidenolie en camembert

 

 

Wat een top jaar! Wil je op de hoogte zijn van wat komend jaar allemaal in petto heeft, vergeet ons dan zeker niet op Facebook en allerlei andere social media kanalen te volgen. Ach, je weet wel hoe het werkt.

 

Bert en Jelle wensen jullie een zalig 2017 toe!

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top