Eten

5 minute pizza with a cheesy twist!

5 minute pizza

Hoe lekker een gerecht ook mag zijn, ik haat het om 2 dagen na mekaar hetzelfde te moeten  eten. Een lastige ziekte als je weet dat ik vaak alleen eet (melig deuntje op de achtergrond) en daardoor met veel overschot kamp. De pitabroodjes die ik onlangs  gebruikte zitten vaak per 5 verpakt en dat zorgt er dikwijls voor dat ik een maand later 2 groenkleurige, niet meer te identificeren groene klompen vind in mijn kast. Even creatief denken en een permanent aanwezige goesting naar pizza zorgden voor het ontstaan van deze 5 minute pizza gemaakt van pitabroodjes.

Tip: op deze manier kan je terwijl ook heel wat andere leftovers opgebruiken. Restjes hesp, salami, kappertjes, paprika, gehakt, kip…  zijn top op deze pizza! Restjes yoghurt, taart en boerenpaté net iets minder en zou ik persoonlijk afraden.

Zo ga je te werk:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Maak op operatieve wijze een klein sneetje in het broodje en stop er voorzichtig wat blokjes mozzarella in. Als je nadien in de pizza bijt dan komt daar heerlijk vloeibare kaas uitlopen. Geil!
  3. Breng wat tomatenpassata aan op het broodje en beleg rijkelijk met de kaas en basilicum
  4. Strooi wat gedroogde oregano over
  5. Stop ze in de oven voor 5 minuten

Het leven kan simpel zijn!

Smakelijk.

2 Reacties

2 Comments

  1. Lucas

    31 maart 2016 at 20:53

    Ziet er goed uit 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top