Eten

5x leuke BBQ geschenken voor vaderdag

5x leuke BBQ geschenken voor vaderdag

Vaderdag? Wanneer? Zondag zeg je? Elk jaar weer loopt het zoeken naar een gepast Vaderdag geschenk voor velen niet van een leien dakje. Die bier of sneukel manden hebben het cholesterol van de vader des huizes gevoelig de lucht in geholpen en die ‘ik had iets besteld maar het is nog niet toegekomen‘ excuses zijn ondertussen uitgeput. Tijd voor iets nieuws en origineels dus. 

Maakt je vader graag houtskool torentjes om vervolgens een hele dag met vuur te spelen en met een tang (neen, niet je moeder) vlees op de rooster te leggen, dan zijn dit misschien wel een aantal potentiële cadeaus. 

BBQ branding tool

Met deze BBQ branding tool kan je die côte à l’os op de barbecue tot een hoger niveau brengen. Ideaal om er voor te zorgen dat er geen ruzie is over wie welke steak mag benuttigen en het perfecte instrument om die vegetarische genodigde te pesten door een ‘R.I.P.’  op je hamburger te laten zetten.

Let er wel op dat je vader, in al dat enthousiasme, zijn cadeau eerst even laat afkoelen vooraleer hij de letters verandert in een ‘zou je dat wel doen‘ boodschap voor je moeder. In dat geval is een fles Flammazine ook een mooi cadeau.

Te verkrijgen bij Radbag voor  €17,95

BBQ BRANDING TOOL

BBQ Schort

Je vader draagt zijn trainingspak in de fitness, zijn kostuum op het werk, zijn flanellen streepjes pyjama met bijhorende slaapmuts als hij s’ avonds in de zetel zit en vanaf nu deze schort tijdens het barbecueën. Met dit camouflage schort kan hij zich bovendien onzichtbaar maken als de afwas gedaan moet worden.

Te verkrijgen bij bol.com voor €33,95

BBQ SCHORT

BBQ mand

Peper, zout, mayonaise, looksaus,… mag het wat meer zijn? Verras je vader met wat exotische kruiden, sausjes, marinades,… zodat hij zijn gasten de volgende keer kan wegblazen met spannende smaakcombinaties. Stel je eigen combinatie samen bij bijvoorbeeld Dille & kamille, Oil and vinegar of kies er voor om een pakket te bestellen bij een barbecue speciaalzaak.

kruidenspecerijen-500x375

Boek: de outdoor cooking bijbel

Je vader mag zich dan misschien wel King Barbecue of Fire Lord noemen, eigenlijk is hij gewoon uitvoerend personeel van je moeder in de zin van ‘moeder prepareert alles, vader gooit het enkel op de rooster’. Tijd om daar verandering in te brengen en hem van de nodige kennis te voorzien zodat hij het waard is om zichzelf zo te noemen. 

Te verkrijgen op bol.com voor € 49.90.

DE OUTDOOR COOKING BIJBEL

Barbecook draadloze thermometer

Is je vader zo iemand die tijdens het barbecueën zijn vingers verbrandt omdat hij voortdurend wil voelen of zijn vlees klaar is? Is hij die persoon die een steak volledig aan flarden moet snijden om de gaartijd te controleren? Dan is een BBQ thermometer misschien wel een geschikt cadeau. Bij ons is deze ondertussen al onmisbaar geworden. Een echte aanrader dus. En neen, het gebruiken van een thermometer maakt barbecueën niet perse minder mannelijk.

Te verkrijgen bij vtwonen.nl voor €38.95.

full34835327

 

 

 

 

 

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top