Eten

Ideaal voor de zomer: de draagbare BBQ

Draagbare BBQ

Ik vermoed dat de zon, gezien het terreur niveau 4, even gewacht heeft om de grens naar België over te steken maar sinds een paar dagen lijkt de zomer eindelijk in het land te zijn. En de zomer, dat staat voor vele mannen gelijk aan barbecueën. Met deze leuke gadget kan het vrolijk grillen alvast beginnen. Zorgen jullie voor bier? Wij brengen de barbecue mee!

De vrouwen mogen dan misschien heel het jaar door klagen dat je niet kan of niet wil koken, als er een barbecue georganiseerd wordt dan is het aan ons neanderthalers om de vrouwen op hun wenken te bedienen. Men are here! We make fire! Cook meat! Then put out fire by peeing, no get invited back. 

Voor zij die zich de opkuis thuis liever besparen of die gewoonweg geen tuin hebben om in te barbecueën en daardoor andere oorden moeten opzoeken, is er deze coole draagbare barbecue. Ok, we horen jullie al denken. Dat bestaat al. Klopt, maar deze is echt wel cool.

 

Draagbare bbq

 

Deze portable barbecue onderscheidt zich dus vooral in de manier waarop hij is vormgegeven. Een gereedschapskist, kan het nog mannelijker? Dit compacte “bouwvakkersmodel” is uitgerust met een warmhoudrekje, een mooie RVS grill, opslagcompartimenten voor kruiden en is bovendien afgewerkt met een hittebestendige verflaag. Meer heb je niet nodig, al verdien je met een bijpassend hemd natuurlijk extra credits.

 

Draagbare bbq

Draagbare BBQ

 

Het geheel is exclusief bijhorende bouwvakkersreet en de neiging om naar voorbij wandelende vrouwen te fluiten. Met een aankoopprijs van € 95 is dit leuk hebbeding bovendien ook niet schandalig duur.

Draagbare BBQ

 

Wil je deze leuke gadget in huis (of tuin) hebben, je kan hem hier kopen. En ja, vergeet ons vooral niet uit te nodigen!

 

 

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top