Stijl

Casual bomber oktober

Outfit september

Deze maand starten we met een nieuwe rubriek: de outfit van de maand. Op maandelijkse basis toon ik jullie mijn favoriete outfit in de hoop jullie zo wat inspiratie te kunnen geven. Het is bovendien het ideale excuus om elke maand te gaan shoppen en mijn geweten te sussen.

Nu de zomer er ook officieel op zit, wordt het tijd om de shorts, marcellekes en sandalen terug achterin de kast te droppen. Die laatste mag je daar, wat ons betreft, voor komende zomer trouwens gerust laten liggen. De temperatuur is de laatste dagen gevoelig gezakt dus we kunnen weer laagjes beginnen dragen.

De bomber jacket is nu al een poosje terug van weg geweest en dat zal wel nog even zo blijven. Ik viel als een blok voor de suède versie van Pull & Bear. Om mijn bomber extra in de kijker te zetten, koos ik om hem te combineren met zwart en grijs. Iets neutralere kleuren, maar als je het mij vraagt een leuke combinatie.

Mijn voeten verwen ik graag met dit paar Chelsea boots van Lambretta. Al is het maar omdat ze gewoon heerlijk zitten en na een lange werkdag in één beweging uit te trekken zijn. Los daarvan zijn ze heel stijlvol en kan je er lekker mee combineren.

Deze casual look leent het perfect om eens te experimenteren met accessoires, iets wat ik normaal niet vaak doe. Ook hier komt het zwart en grijs (in dit geval zilver) naar boven. Rond mijn pols zit een Black William horloge van Dane Dapper, minimalistisch maar stijlvol. Meer moet dat niet zijn. Als ik wil weten hoe laat het is, kijk ik naar goede gewoonte wel op mijn smartphone.

Verder draag ik nog een zwarte Leon armband en zilveren Jema halsketting van Lucleon. Om de look af te maken, voegde ik er nog een zwarte leren tas van Häagendess aan toe. Ideaal om mee op weekend te gaan.

 

 

Bloke outfit

Bloke outfit

Bloke outfit

Bloke outfit

Bloke outfit

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top