Over ons

2 totaal verschillende broers die enkele jaren geleden nog voortdurend in mekaars haren zaten omdat de ene de lekstok van de andere had opgegeten, uren konden ruzie maken over wie nu het eerste op de Gameboy Color mocht en bij de zoveelste succesvolle wedgie wel eens met mekaar op de vuist durfden te gaan, beginnen samen een blog? Dat belooft… “, aldus ons ma.

14022226_1768720366699928_8074783718180387916_n

 

Welkom op onze blog. Wij zijn Jelle (27) en Bert (25), 2 broers uit het Gentse die gewoon goesting hadden om elk vanuit hun eigen interesses, samen een blog te beginnen.

De oudste (Jelle), maar nog steeds diegene met het minste talent voor baardgroei van de 2, is een fervente hobbykok en eet werkelijk alles. Als hij niet op jacht is naar antieke en vintage meubels voor zijn interieur of webshop dan kan je hem vooral vinden in de keuken met op de achtergrond een 50’s deuntje afkomstig uit zijn ouderwetse platenspeler (Hij schrijft ook graag lange zinnen duidelijk). Heerlijk! Verder is hij heel vaak onder de baan en vaak op stap met zijn vrienden. Een lekker biertje kan hij maar moeilijk af slaan, het doosje Dafalgan staat naast zijn tandenborstel op de lavabo.

De middelste (Bert), er loopt dus ook nog een 3de geval rond, is een fervente serie kijker en bekijkt werkelijk alles. Als hij niet op jacht is naar leuke gadgets of hippe outfits dan kan je hem vooral vinden voor zijn laptop met een spiegel naast hem. Niet zozeer omdat hij zo graag zichzelf bekijkt maar omdat deze dusdanig strategisch geplaatst is zodat hij terwijl naar één van zijn series kan kijken op de tv achter hem. Geniaal! Hij is bovendien vaak BOB voor de oudste als ze een avondje gaan stappen. Verder is hij vaak bezig met webdesign en heeft hij, sinds onze eerste computer met inbelverbinding (lang leve de plechtige communie), het internet al 2 maal uitgelezen.

Als gedreven internet afschuimers zijn we heel vaak op zoek naar nieuwe, leuke verhalen, ideeën voor uitstapjes, gadgets, recepten,… Vaak vinden we die dan ergens bij een vrouwelijke blogster tussen “hoe mijn menstruatie cyclus effect heeft op mijn relatie”, “kook jezelf dun met de nieuwe superfoods” of nieuwe trends in lingerie”. Hoewel we, zeker in geval van die laatste, deze zaken best wel interessant vinden, voelen we ons als man zijnde toch wat achteruitgeschoven.

Tot dusver zijn blogs om de één of andere reden vooral een vrouwelijke aangelegenheid. Bij deze, onze vrijwillige bijdrage om iets te doen aan dit euvel. In onze blog willen we ons dus vooral richten tot mannen en zetten we dingen die we meegemaakt, gegeten, gedronken, gezien, gevonden,… hebben. Kortom de dingen die wij leuk vinden (en die jullie uiteraard ook verplicht leuk moeten vinden!;) ). Vrouwen zijn uiteraard ook meer dan welkom.

Heb je vragen, suggesties, wil je samenwerken of heb je een verdwaalde spellingsfout gevonden? Laat het ons weten via info@bloke.be. Veel leesplezier!

Top