Entertainment

Overzicht: januari

Overzicht Januari

Onze eerste maandelijkse verjaardag. Het duurde even voordat alles computer technisch in orde was, Bert is nogal een perfectionist, maar de laatste weken volgen de blogposts mekaar op. We proberen om jullie twee/drie keer per week van leesvoer te voorzien, maar dat is uiteraard geen sinecure. Kwaliteit voor kwantiteit. Geen copy paste writing dus maar van inleiding tot slot zelf geschreven. Zelf de foto’s probeert Bert eigenhandig te nemen of op zen minst wat te editen. Heb ik al gezegd dat Bert een perfectionist is? Afwachten dus of we dat kunnen volhouden, maar onze hoofden staan niet stil. De ideeën molen wordt aangedreven door eten en bier, dus ik denk niet dat daar snel een technische storing zal volgen. Waarom we dit doen? Gewoon omdat we het leuk vinden. Voor diegene die onze start toch gemist zouden hebben, een kleine terugblik op januari.

Januari is cava maand. Cava bij de oma, cava bij de schoonouders, cava op de nieuwjaarsreceptie van het werk, cava bij de buren, cava bij de ontbijtgranen… Op het einde van de maand produceerde mijn lichaam, tijdens het sporten, pure alcohol. Minder alcohol drinken is zo een nieuwjaarsvoornemen die er bij ons vrij snel aan is voor de moeite. Helaas is dat niet de enige.

Ondanks de vele (familie)feesten in januari, bleven katers nagenoeg uit. Goed eten speelt daar een belangrijke rol in. Dat is ook te merken aan de recepten die we afgelopen maand gepost hebben. Bert zal er vermoedelijk hier en daar wel de kaas of dergelijke uitgevist hebben. Het hoogtepunt op culinair vlak was ons bezoek aan restaurant Oak. Wat een ervaring!

We blikten ook even vooruit op wat ons in 2016 zoal te wachten staat. Zowel op vlak van interieur als op vlak van mode. Wij kijken eerlijk gezegd vooral uit naar wat 2016 ons op filmgebied te bieden heeft. Kwijl kwijl.

Er zijn ook dingen die onze blog net niet haalden. Zo maakte ik tijdens mijn vintage queeste in Engeland kennis met wat ik de ‘krasbiljetdames’ noem. Een avondje stappen, meer was niet nodig om de theorie te bevestigen dat Engelse dames nu niet bepaald mooi te noemen zijn. Kortgerokt, zonder dat ze daar het figuur voor hebben, en een 4 centimeter dikke laag make up. Single zijn in het uitgaansleven daar is als het kopen van een Win for Life in de krantenwinkel. Een meisje meenemen naar huis, krabben, en hopen dat er wat goeds onder dat laagje make up zit. Helaas zijn de winstkansen bij Win for Life iets groter. Ik mag dan wel een vriendin hebben, het oog wil ook wel wat.

Wat februari in petto heeft? In februari storten we ons weer volop in de hamburgers, maak ik een tripje richting Breda, gaan we naar ons eerste blog event georganiseerd door Dudes & Dont’s en blijven we ons als dyslectici bijscholen in de regels van de spelling. Verder vermoedelijk nog veel onverwachte leute. Blijf ons dus zeker volgen.

 

Bij deze ook een welgemeende dankuwel aan alle lezers. Blijf vooral zeker de tijd nemen om onze schrijfsels te lezen en ons van nuttige reacties te voorzien. Want zonder jullie kunnen we even goed teruggrijpen naar dat dagboek onder ons hoofdkussen zoals tijdens de lagere school.

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top