Entertainment

Temptation Island voor dummies

Temptation Island

In den beginne schiep God de aarde en de mens. Hij gebood de mens aan verleiding te weerstaan. De mens faalde…

4 februari 2016. De dag dat de anders zo mondaine, ochtendlijke koffieklets op het werk plots de koffietafel op de redactie van de Dag Allemaal wordt. Een kleine 10 uur voordien zat menig op sensatie belust Vlaanderen aan de tv gekluisterd voor de start van een nieuw seizoen Temptation… Een portie ongegeneerd lachen met de miserie en “domheid” van anderen. Uitlach televisie van de bovenste plank. Het zou niet mogen, maar ook wij pleiten schuldig. Het idee is zo simpel als het niveau van de deelnemers zelf. Vier koppels, een tropische locatie, 11 verleiders en liters alcohol. De ultieme relatietest. Voor zij die vanaf 2003, in tegenstelling tot ons, druk voor het school aan het werken waren en daarom dit kijkcijferkanon niet konden aanschouwen, een kleine terugblik:

Talk to the hand…

Talk to the hand, cause the face don’t wanna hear it anymore. Dat jaar kleurde Gringo, de man die zijn eigen naam vermoedelijk niet kan uitspreken, de uitzendingen. Grote mond tijdens het kampvuur die aflevering maar zo geil en kinky vond hij de beelden die hij te zien kreeg duidelijk niet. Met spelletjes kussen, likken, bijten en zuigen was hij anders ook niet bepaald trouw. Een echt fenomeen werd hij, onze Hrinho.

Maar wat moet ik mij daar nu bij voorstellen?

“Euhh hoe moet ik er aan beginnen”, zei hij. Wat volgt is een cursus rond de pot draaien voor dummy’s. Ik heb seks gehad maar ik ben wel niet klaargekomen. Beetje zoals op dieet zijn, vijf hamburgers eten en dan zeggen dat er wel sla tussen lag dus dat het vrij gezond was (guilty). Hij mag het dan wel niet gekregen hebben, voor ons was het wel het hoogtepunt van de aflevering.

Klotewijf

Communicatie. Zo belangrijk in een relatie, zo afwezig bij Bjorn en Bianca. Nadat de relatie, hoe kon het ook anders, stuk liep na hun avontuur (en avontuurtjes) op Temptation Island, besloten de twee om toch nog samen te wonen. Slim is anders, maar ja wat verwacht je van de deelnemers. “Hij gebruikte drugs, vooral cocaïne. Ik prostitueerde me om zijn verslaving te bekostigen. Ik was zo verliefd dat ik er niet bij nadacht” getuigde Bianca later in Dag Allemaal. Zou er sprake zijn van type casting voor temptation island? Hmmm…

No kissing no fucking

Cindy en James hadden maar één regel. No kissing no fucking. Maar hé, regels zijn er om te breken. Toch James? Cindy was na de opnames een tijd lang de zangeres van Seduced en zou naar vermoeden Dennis Black Magic een pijpbeurt gegeven hebben in ruil voor 500 euro. Tegenwoordig is ze moeder van vier kinderen, verwekt door drie verschillende mannen. Soit, is het leven niet een beetje een temptation island op zich.

Hebben jullie een ander top moment in gedachten? Laat het ons zeker weten dan kunnen we lekker hersenloos meelachen. 

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top