Entertainment

4x hilarisch slechte halloween films

Slechte halloween films

De buurt begroet mekaar met glimlachende pompoenen, de schoolgaande jeugd maakt de nodige kastruimte vrij om al dat veroverd snoepgoed veilig op te kunnen bergen. Halloween, een moment waar de schrik voor terreur, ruimte moet maken voor killer clowns, vampieren, spinnen en zombies. Maar, als  je de volgende films mag geloven, kan je trouwens ook maar beter op je hoede zijn voor bevers, schapen en rondvliegende haaien. Zo slecht dat ze weer goed zijn, beter kunnen we volgende films niet omschrijven. Ben je nog op zoek naar een Halloween film die je EN de stuipen op het lijf jaagt EN je doet gieren van het lachen? Haal een doos popcorn boven, zet die hevig functionerende hersenpan even uit en geniet van volgende meesterwerkjes.

Black sheep

Vergeet wolven, slangen, spinnen en haaien. Schapen, dat zijn de meest angstaanjagende dieren uit het dierenrijk. Onder die schattige bol wol zit namelijk pure kwaadaardigheid en dat zullen ze op het platteland van Nieuw-Zeeland geweten hebben.

Wanneer twee activisten ontdekken dat de familie Oldfield genetische experimenten uitvoert met schapen, stelen ze een container waar een genetisch gemanipuleerd lammetje in zit. Geef toe, dit klinkt nu al om nagels en vingers van af te bijten. Een horde op de hol geslagen vleesetende schapen maakt vervolgens op gruwelijke wijze komaf van iedereen die op hun pad komt. En alsof dat nog niet genoeg is, verandert iedereen die gebeten is ook nog eens in een ‘weerschaap’, wat een serieuze gradatie erger is dan de alom gekende weerwolf. Oordeel zelf maar.

 

 

Piranha

Deze klassieker zal jullie vermoedelijk niet onbekend in de oren klinken. Er verschenen namelijk al heel wat sequels, remakes, remakes van remakes en sequels van de remakes van een remake. Piranha 3DD (2012) spant de kroon en is met voorsprong de slechtste uit het hele rijtje. Een totaal absurd script, volledig over de top en complete wanprestaties op acteergebied. Kortom, deze moet je gezien hebben! Oh ja, in 2017 kunnen we ons overigens weer aan een nieuwe Piranha film verwachten. Een sequel van de remake³ dus.

 

 

Sharknado

Een horrorfilm met top actrice Tara Reed, dat kan niet anders dan een gigantisch succes zijn.  Sharknado is een Amerikaanse rampenfilm (2013) waarin een orkaan, gevuld met mensetende haaien, over de stad Los Angeles raast. Je moet er maar opkomen. Het doet je toch eens tweemaal nadenken vooraleer je begint te klagen over al die rondvliegende bladeren tijdens de herfstperiode. Als het dat maar is!

 

 

Zombeaver

Een groep universiteitsstudenten verblijft voor een korte vakantie in een hut aan een rivier. Wat een weekend vol drank en seks zou moeten worden, verandert helaas in een ware nachtmerrie. Het groepje jongeren wordt namelijk ingesloten door een bloeddorstige beverkolonie. Het zal je maar overkomen. Een hilarische film met een hoog muppet show gehalte als het op de vormgeving van de bevers aankomt. Genieten!

 

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top